Εταιρία

Η Formal είναι από τις μεγαλύτερες ελληνικές κατασκευαστικές εταιρίες στον χώρο των κουφωμάτων, αλουμινίου και pvc, με σημαντική θέση στην ελληνική αγορά.

Έχοντας 20ετή εμπειρία στον τομέα της κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου και pvc, στόχος της είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και η εξυπηρέτηση των πελατών της.

Τα κουφώματα της Formal διακρίνονται για την ποιότητά τους, για τη θερμική και ηχητική μόνωση, την ασφάλεια και την τέλεια λειτουργικότητά τους. Όλα αυτά έχουν επιτευχθεί χάρη στην υψηλή ποιότητα υλικών που χρησιμοποιεί η εταιρία.

Με τον πιο σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό σε μηχανήματα επεξεργασίας και κατασκευής κουφωμάτων και το σωστά εκπαιδευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μπορεί να αντιμετωπίσει τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις κατασκευής κουφωμάτων.

Η εταιρία εδρεύει σε ιδιόκτητο οικόπεδο 13.000 τ.μ. στο 14ο χιλ Θεσ/νικης-Πολυγύρου,στη ΒΙ.ΠΕ. Θέρμης Θεσσαλονίκης. Στον χώρο αυτό υπάρχουν εγκαταστάσεις 2.200 τ.μ. με δύο γραμμές παραγωγής κουφωμάτων, αλουμινίου και pvc, εκθεσιακός χώρος και χώρος γραφείων.

Επιπλέον διατηρεί εκθεσιακό χώρο στην πόλη της Θεσσαλονίκης:

  • Β. Όλγας 102
Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © 2012 formalkoufomata.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.